Σχετικά με εμάς - Digital Art Photo
3082
page-template-default,page,page-id-3082,theme-bridge,bridge-core-2.1.5,qode-quick-links-1.0,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,yith-wcan-free,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-20.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default

Η Digital Art Photo κατασκευάζει χειροποίητα ψηφιακά άλμπουμ  χρησιμοποιώντας μια πολύ μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων με τα πιο σύγχρονα υλικά βιβλιοδεσίας.Η εκτύπωση γίνεται σε φωτογραφικό χαρτί  φωτοχημικό Fuji dp2 professional σε εκτυπωτικό Durst Theta. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός για υπέροχη εικόνα με πραγματικό μαύρο χρώμα, που είναι η βάση της έγχρωμης φωτογραφίας. Τα 45 χρόνια εμπειρίας μας στην εκτύπωση της έγχρωμης φωτογραφίας εγγυώνται ένα ασύγκριτο αποτέλεσμα. Η ιδιαίτερη φροντίδα που δίνουμε σε αυτή την σειρά αρχίζει από την παραλαβή και επεξεργασία του αρχικού υλικού.

Στο στάδιο της παραγωγής, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά φωτογραφικά υλικά υψηλής ποιότητας και αντοχής.

• Ειδικό αντιόξινο φίλμ κόλλας προδιαγραφών Art Gallery.
• Ενδιάμεσο υλικό pet , ανεπηρέαστο από καιρικές συνθήκες και υγρασία και αντοχές από -20 C έως +120 C, συνθετικό χαρτί εξαιρετικών προδιαγραφών που επιτρέπει συστολές και διαστολές επαναφέροντας τα φύλλα στην αρχική τους επίπεδη κατάσταση.
• Εσωτερική επένδυση με πλαστικοποιημένο ύφασμα υψηλής ποιότητας.
• Εξώφυλλο επενδυμένο με βινύλιο σε υφή δέρματος. Δίνεται επίσης η επιλογή εξωφύλλων σε δέρμα ή δερματίνη πρώτης ποιότητας.

Τι κάνουμε

Το άλμπουμ δεν είναι κάτι που αλλάζει, που χάνεται. Μένει για πάντα. Για αυτό και το όραμα των ανθρώπων της Digital Art Photo είναι η διαχρονικότητα των ψηφιακών άλμπουμ με μοντέρνα αισθητική. Υπάρχουν χειροποίητες επιλογές που αντιπροσωπεύουν την κορυφή στην τεχνολογία του ψηφιακού άλμπουμ. Στη Digital Art Photo είμαστε περήφανοι που το όραμα μας είναι μέρος των αναμνήσεων σας και είναι πολύ σημαντικός λόγος για να παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Η κατασκευή και η εκτύπωση που απαιτεί το ψηφιακό άλμπουμ είναι μια ιδιαίτερη τέχνη η οποία απαιτεί, ακρίβεια, δεξιότητα και ταλέντο, μυστικά τα οποία γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε από την πρώτη ημέρα!

 

Στόχος μας είναι να κατασκευάζουμε το ψηφιακό άλμπουμ με ιδιαίτερο διαχρονικό χαρακτήρα. Έχει να κάνει με την εύρεση της ισορροπίας ανάμεσα στην αισθητική, τη δεξιοτεχνία και ον αρμονικό συνδυασμό των διαθέσιμων υλικών. Χειροποίητα ψηφιακά φωτογραφικά άλμπουμ με την καλύτερη ποιότητα ψηφιακής εκτύπωσης, τα πιο άψογα υλικά και την προσωπική φροντίδα της εταιρίας Digital Art Photo.

0

Your Cart